Uw verslaggever ter plaatse

Als de poort voor mij ontsloten wordt staat de bakfiets braaf op mij te wachten. Zelfs het met latjes en gaffertape geïmproviseerde uithangbord heeft zich goed gehouden.

Vandaag is het overigens verre van koud, de zon hamert op mijn bol, en ik sta precies in het heetste hoekje van de plein te werken. Zoals ik gisteren al verzuchtte: "Himevg..."

Eerste actie:
Het boek bouwen. De bouwinstructies van Rob blijken én duidelijk te zijn geweest, én nog in mijn hoofd te zitten. Geholpen door mijn lief en een schroefboormachine weet ik de boel dus vrij snel in elkaar te zetten.

Tweede actie:
Even alle mensen die hun naam op hun kaartje hebben gezet (letterlijk) in het zonnetje zetten.

Bij dezen overigens mijn excuses aan alle mensen die ik niet om hun naam heb gevraagd, maar die wel graag hadden getekend. Weet dat ik jullie net zo dankbaar ben. Misschien zelfs wel ietsje dankbaarder, want het was best even werk om al die namen uit te stallen.

 
(Voor alle mensen die wel hun naam hebben achtergelaten: klik op bovenstaande foto voor een grote versie)

Derde actie:
Schrijven! Rogier van NoIDenTea legde het niet alleen vast, maar stuurde me ook de foto's. Dank, Rogier!

Zoals je kunt zien (klik op bovenstaande foto voor een vergroting) was er op dit moment op zijn best sprake van ruwe halffabrikaten.


Niet dat er vandaag al veel zinnigs uit komt, maar in ieder geval hebben alle Engelse woorden voorlopig hun plek gekregen.